Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa
Davidts

DAVIDT’S Sieradendozen & horlogeboxen

Shop4SieradenDoos.NL biedt een breed assortiment sieradendozen van het juweliersmerk Davidt’s zoals sieradendozen, kindersieradendozen en horlogeboxen.

De sieradendozen van Davidt’s staan voor design, kwaliteit en vakmanschap. De sieradendozen zijn ontworpen om sieraden veilig en praktisch te kunnen opbergen waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, stof, fluweel en MDF. Alle onderdelen van de sieradendozen worden met de hand gemaakt en gelijmd door gespecialiseerde en ervaren vakmensen. De materialen welke gebruikt worden voor de buitenkant van de sieradendozen en horlogeboxen worden geselecteerd op hun weerstand en uiterlijk. De synthetische evenals de natuurlijke stoffen zijn met de hand gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke methode.

Speciale elementen van de sieradendozen van Davidt’s.
Veel sieradendozen van Davidt’s hebben een speciale pin-beveiliging op de lades waardoor de lades er niet kunnen uitvallen indien de sieradendoos gesloten is en uiteraard een degelijk slot om de sieradendoos op slot te doen. De grotere sieradendozen van Davidt’s worden meestal meegeleverd met extra reisetui, ideaal voor vakantie of een weekendje weg!

Ga naar Davidts sieradendozen

Davidts

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.
Facebook Twitter youtube