Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa
Golden Head
Golden Head - Horlogeboxen

Golden Head is gespecialiseerd in lederen producten in het hogere segment. Golden Head heeft in het assortiment een exclusieve lijn leren horlogeboxen. In 1979 is Golden Head begonnen met de productie van lederwaren in een kleine leerfabriek, hetgeen in de tussentijd is uitgegroeid naar een groot en internationaal gerenommeerd merk. Echter onveranderd is de bedrijfsfilosofie: Elke dag, de kunst om te oefenen die nodig is om de beste luxe lederen accessoires, zoals horlogeboxen, te produceren. Een perfecte harmonie van materialen en vakmanschap maken van de leren horlogeboxen een genot voor in zowel gebruik als design.

Goden Head : “Leer van de beste handen”
“Leer van de beste handen” is de garantie van Golden Head voor een hoge kwaliteit van het product. Leer ofwel leder is een van de oudste natuurlijke producten in de wereld. Wie van leer houdt, kent immers het verschil in de verschillende leersoorten en essentiële kwaliteitsverschillen. Golden Head gebruikt, selecteert en bewerkt alleen het allerbeste leer. Typische kenmerken waarmee Golden Head is te identificeren zijn de geselecteerde grondstoffen en het meesterlijk vakmanschap met een vleugje exclusiviteit.

De horlogeboxen van Golden Head zijn, door de volmaakte vakmanschap van de maker en gebruik waardevolle exclusieve materialen, een praktische en veilige manier voor het opbergen van uw horloges. Een lange levensduur voor uw horlogebox is hierdoor gegarandeerd.

Golden Head

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.
Facebook Twitter youtube