Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa

Karma armband Spiral Corsica

Karma: Elegante armbanden, handgeknoopt met verfijnde beads

De sieraden van Karma zijn gemaakt van natuurstenen en hoogwaardige kristallen. De Karma armbanden zijn zorgvuldig ambachtelijk geknoopt in de zogenaamde Shamballa-stijl en bijzonder in het oor zijn de Karma Double Dots oorbellen. Alle Karma sieraden zijn prachtig met elkaar te combineren maar ook afzonderlijk of in combinatie met andere sieraden te dragen.

Bij de collectie van Karma wordt veel gebruik gemaakt van lavasteen, toermalijnkwarts en diverse soorten agaat. De combinatie kristallen en natuursten is geinspireerd op het Boeddhisme en Indiase mythologieën. De beads geven kracht en elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma armbanden zijn naast een prachtig sieraad een bron van energie.

De Karma armband Spiral Corsica is een frisse beads armband met diverse bruine natuurtint kleuren. Deze Karma armband heeft een gecertificeerde zilver kleurige kristal van het merk Preciosa die gecombineerd zijn met beads van natuursteen. Laat je verassen door de "one size fits all" beads armband van Karma!

 

 

Levertijd:1 - 2 werkdagen
Aantal
Prijs € 35,00

Stuur naar een vriend

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *
Uw bericht aan ontvanger:

Stuur naar een vriend