Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa

Sieraden voor in je huis

Net zo goed als je sieraden draagt om net je outfit af te maken, zijn er ook accessoires die als een sieraad je huis verfraaien.
BijzonderMOOI* is een woonwinkel met de leukste sieraden voor je huis, zoals het merk Pols Potten met servies, vazen en decoratie voor in je huis.

Populair is de undressed teaset gemaakt van porseleien en met handgeschilderde ontkleede japanse dames, de kleren zijn getekend op de bordjes en lepeltje, zodat je ze kunt bedekken. De theeset wordt geleverd in een mooie geschenkdoos.

Ook geweldig zijn de Pols Potten spaarpotten, staan eigentijds in je interieur en je hoeft ze niet kapot te maken om je geld weer te krijgen, ze hebben een handige opening onderin met stop.

Waar we zelf heel blij van worden zijn de Pols Potten kandelaars, stuk voor stuk echte eyecatchers, die je interieur verfraaien. Echte pronkstukken, die nooit gaan vervelen.

Neem geheel vrijblijvend een kijkje op bijzonderMOOI* en laat je verrassen door de opvallende mooie producten allen van Leuke Nederlandse merken en Dutch Designers.
 

Facebook Twitter youtube