Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa
Stackers
Ontwerp uw eigen sieradendoos met Stackers
 
Stackers is inmiddels een bekend merk in Engeland voor het ontwerpen van uw eigen Sieradendoos. De producent van Stackers is opgericht in 1922 en een succesvol design bedrijf gevestigd in Maidstone in Kent.

Shop4Sieradendoos heeft als een van de eerste Nederlandse winkels en webshops dit bijzondere merk toegevoegd aan haar collectie sieradendozen. De sieradendoos-casettes zijn stabelbaar waarbij u start met een sieradendoos-top, dit is de basis sieradendoos-cassette. Alle andere sieradendoos-cassettes zijn stapelbaar zodat u zelf kunt bepalen welke indeling u nodig heeft om de sieraden netjes op te bergen. Als u sieradencollectie groeit en niet meer past in uw sieradendoos kunt u deze eenvoudig uitbreiden een geschikte Stacker sieradencassette.

In 2010 is het Stackers assortiment uitgebreid met verschillende leuke en funky kleurenschema’s en inmiddels is er ook een nieuwe heren collectie Stackers. Natuurlijk zijn zowel de populaire Pandora bedeldozen van Stackers, de heren Stackers en Premium Stackers bij Shop4Sieradendoos verkrijgbaar.

Stackers

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.
Facebook Twitter youtube