Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa

Stichting Webshop Keurmerk

Sieraden Piazza is onderdeel van Piazza Trading VOF is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.

 


Een betrouwbaar keurmerk betekent:

  • dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
  • dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
  • dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren,
  • dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen,
  • dat gecontroleerd wordt of al die informatie over het keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument.


Webshop Keurmerk: een onafhankelijk keurmerk

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code.


Officiële logo's Webshop Keurmerk

De volgende logo’s gehanteerd van Webshop Keurmerk worden gehanteerd:
Klachtenregeling Webshop Keurmerk

De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarde te voldoen. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

Een bij Webshop Keurmerk aangesloten winkel voer een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Indien een webwinkel zicht niet aan de regels houdt, kan de consument een klacht indien. De Stichting Webshop Keurmerk onderzoekt de klacht en tracht het probleem op te lossen.

In gevallen waarbij het probleem niet naar behoren wordt opgelost en de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat dit te wijten is aan de aangesloten webwinkel, bestaat de mogelijkheid dat de webwinkel het recht wordt ontnomen het Keurmerk-logo te voeren.

De Stichting Webshop Keurmerk zal er voor zorg dragen dat voor de consument duidelijk is dat een bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkel gewaarborgd, veilig en betrouwbaar is.

Link website Webshop Keurmerk

Facebook Twitter youtube