Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa

Verzenden en Retouren

Verzenden met Post.NL
Wanneer u een order via onze website heeft geplaatst, geven wij na ontvangst van betaling uw bestelling standaard mee aan Post NL. U ontvangt van Sieraden Piazza een e-mail dat uw order is verwerkt en dat deze voor bezorging is aangeleverd.

Afhankelijk van uw bestelling wordt deze als brievenbus post of als pakketpost aangemeld bij Post.NL. Indien uw bestelling als pakketpost wordt aangemeld zullen wij uw bestelling versturen met handtekening ontvangst. Dit houdt in dat u bij ontvangst een handtekening moet zetten. Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de bezorger het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal Post.NL het pakket (doorgaans de volgende dag) nogmaals aanbieden.

Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, dan zal Post.NL een note met referentie-nummer in uw brievenbus achterlaten, hiermee kunt u binnen 14 dagen het pakket afhalen op het postkantoor of depot (adres staat op de note) van Post.NL.


Levertijden
Alle producten op de webshop van Sieraden Piazza zijn op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verzenden op het moment dat wij uw betaling binnen hebben, behalve bij verzending onder rembours dan betaald u bij aflevering van uw pakket aan de postbode.
Indien u bij uw bestelling een artikel besteld heeft met een langere levertijd, kan het voorkomen dat u niet alle artikelen in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen wij u slechts éénmaal de kosten voor verzending en alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

Ander afleveradres
Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk adres u uw bestelling wilt laten bezorgen. Daarnaast onderneemt post NL twee afleverpogingen en een afhaalmogelijkheid van 2 weken op de postvestiging indien uitreiking niet mogelijk is.
Om voor u de bezorgingskosten overzichtelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om een standaard gemiddeld bezorgingstarief te hanteren.
De onderstaande tarieven worden ook tijdens het bestelproces vermeld, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bestellingen onder de € 25,00                                     € 3,50 in Nederland
Bestellingen onder de € 75,00                                                    € 5,90 in België
Bestellingen boven de € 75,00                                                    gratis verzending in Nederland en Belgie
Onder rembours - pakket met betaalservice                             € 17,50 (alleen voor Nederland)

Indien u kiest voor levering c.q. betaling onder rebours ofwel pakket met betaalservice genoemd, dan betaalt u pas uw bestelling op het moment van aflevering door Post.NL.
 
Retourvoorwaarden
Een koop is pas gesloten op het moment dat u het artikel heeft gezien en goedgekeurd! Na ontvangst van uw artikel, heeft u een bedenk- en retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze periode kan het artikel worden geretourneerd na aanmelding in de webshop volgens onderstaande procedure. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Indien u een vervangend expemplaar wenst, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen bij www.SieradenPiazza.nl.

Een voorwaarde van retourneren is dat het artikel nog in orginele staat moet zijn en het artikel niet gebruik mag zijn. Het etiket dat er bij aankomst eventueel aanzit dient er bij een retour nog steeds aan te zitten. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

Hoe zend ik mijn bestelling retour?
Uiteraard kunt u de artikelen die u bij ons heeft gekocht retourneren. Voor alle artikelen geldt dat deze in de oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn. Het retourneren van artikelen kunt u gemakkelijk op de volgende manier doen:

Ga naar www.SieradenPiazza.nl en log in bij MIJN ACCOUNT - INLOGGEN met uw e-mail adres en wachtwoord.

• Kies in het menu voor de optie “RETOUR AANMELDEN”
• U komt nu in stap 1, waar u met de button ZOEKEN uw bestelgeschiedenis kunt opvragen.
• Vervolgens komt u in stap 2, waar u d.m.v. de status "VERZONDEN" de factuur kunt opvragen van de (deel)bestelling die u wilt retourneren.
• In stap 3 komt u middels de button “RETOUR AANMAKEN” bij het overzicht van de producten die u (deels) retour wilt zenden. U kunt aanvinken welke producten u wilt retourneren en vervolgens klikt u op de button “MAAK RETOURAANVRAAG”
• Vervolgens kunt u in het volgende scherm uw  VERZENDLABEL en RETOURFORMULIER afdrukken. Het verzeldlabel heeft een uniek retour ID welke u over het bestaande adresetiket kunt plakken. Het retourverzendadres is: Piazza Trading, Postbus 50, 5690 AB SON. 
• Zorg dat het pakket goed is dichtgeplakt en geef het pakket af op het postkantoor (bewaar het verzendbwijs met track-en-trace code). De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
• U ontvangt na ontvangst van uw retour een mail en wordt het bedrag van de retourzending en eventuele verzendkosten teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

LET OP: Helaas kunnen wij géén retourzendingen in behandeling nemen zonder ingevuld en ingesloten retourformulier en verzendlabel met uniek retournummer! Zorg dus dat u ten alle tijden u retourformulier insluit en het uitgeprinte label op uw pakketje plakt.

Garantie
 Sieraden Piazza koopt met zorg kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten in. Hierbij wordt ook aan de orderafwikkeling veel aandacht besteed. Voor alle artikelen in ons assortiment gelden de garantiebepalingen van onze leveranciers. De standaard garantietermijn is drie maanden of de geldende garantiebepalingen van het desbetreffende merk. Op onze garantiebepaling kan alleen een beroep gedaan worden bij normaal gebruik. Dat wil zeggen overmatige of onnatuurlijke schade en slijtage, of schade door onjuist gebruik vallen hier niet onder. De factuur geldt als garantiebewijs. In het geval van gebreken worden de producten eerst omgeruild of gerepareerd. Als het product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kun je producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Facebook Twitter youtube