Nieuwsbrief aanmelding
Profiteer van alle aanbiedingen & acties.
 
shopping bag
Items: 0 | Totaal: € 0,00
Bekijk inhoud | Naar kassa
Windrose
WINDROSE Sieradendozen, Bedelboxen en Horlogeboxen

Windrose is marktleider in Duitsland op het gebied van hoogwaardige sieradendozen, bedelboxen en horlogeboxen met meer dan 30 jaar ervaring.

Kenmerkend voor het juweliersmerk Windrose is het gebruik van hoogwaardige materialen voor de sieradendozen waarbij in het atelier in Duitsland met meer dan 50 werknemers op ambachtelijke wijze de sieradendozen worden gemaakt.

De experts van Windrose selecteren de prachtige materialen waarbij zij samenwerken met ontwerpers voor het creëren van steeds nieuwe ontwerpen om de exclusiviteit van het merk Windrose te kunnen behouden. De constante zoektocht naar uitmuntendheid resulteert in een uitstekende sieradendozen, bedelboxen en horlogeboxen zodat u jaren met plezier gebruik kunt maken van de prachtige sieradendoos of horlogebox.
Windrose: Oog voor detail
De sieradendozen van Windrose zijn gemaakt met een oog voor detail zoals de beveilig op de lades van de sieradendozen en kleine details zoals de druksluitingen voor het opbergen van kettingen. De sieradenslotjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt zachte materialen in de binnenzijde van de sieradendozen en horlogeboxen voor optimale bescherming van uw sieraden en horloges.

Windrose

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.
Facebook Twitter youtube